Fria utkörningar eller hämta och betala utanför butiken!

Det är lätt att känna oro över det läge som råder just nu, men än så länge fungerar ju trots allt ganska mycket som vanligt och vi får hoppas att det fortsätter göra så och självklart följer vi råd och information från myndigheterna gällande Coronaviruset/Covid-19.

Fria utkörningar
P.g.a. rådande omständigheter där fler och fler jobbar hemifrån eller är hemma p.g.a. sin egen eller annans sjukdom har vi beslutat erbjuda fri utkörning av produkter inom Avesta, Krylbo och Skogsbo.

Oavsett om du jobbar hemma och inte har tid att åka till butik eller bara känner att du inte vill åka ut och handla i butik så erbjuder vi tillsvidare fri utkörning till både företag och privatpersoner.

Detta gäller för fri utkörning:
– Minsta orderbelopp 500kr inkl. moms
– Leverans ska ske ínom centrala Avesta, Krylbo eller Skogsbo
– Företagskunder betalar via faktura eller med kort
– Privatkunder betalar med kort eller swish
- Beställ gärna här i webbshopen (välj "Fri utkörning" i kassan)

OBS! Då detta är helt nytt för oss så kan vi i dagsläget inte garantera leveranstider, men vår ambition är att alla beställningar som kommer in senast kl. 15:00 kommer att köras ut samma dag.


Hämta och betala utanför butiken 
Vill du komma till butiken och hämta prylar men inte vill komma in så går det utmärkt att lägga din beställning samt betala här i webbutiken. Det går även bra att ringa eller maila din beställning till oss. När du sedan parkerat utanför oss så ringer du bara in till oss och vi kommer ut  med varorna (gäller måndagar-fredagar kl. 9:00-17:00). Betalning kan även ske vid avhämtande och då sker detta med “nyspritad” portabel  kortterminal eller swish för privatkunder.  Företag med godkänd kredit kan som vanligt betala mot faktura.

Självklart är butiken öppen som vanligt, så vill du handla på traditionellt sätt så fungerar det som vanligt förutom att vi har glasat in kassor och servicedisk så du får delvis stå ut med att träffa oss bakom glas.

Har du några funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Varmt välkommen till din IT-leverantör!