Handla tryggt hos oss!

Vi fortsätter att erbjuda fria utkörning och leverans utanför butiken för dig som inte vill komma in till oss. Och för dig som vill komma in till oss i butken har vi skärp rutinerna ytterligare för att du ska känna dig trygg. Läs mer nedan.

Fria utkörningar

P.g.a. rådande omständigheter där fler och fler jobbar hemifrån eller är hemma p.g.a. sin egen eller annans sjukdom har vi beslutat att tillsvidare erbjuda fri utkörning av produkter inom Avesta, Krylbo och Skogsbo. Oavsett om du jobbar hemma och inte har tid att åka till butik eller bara känner att du inte vill åka ut och handla i butik så erbjuder vi tillsvidare fri utkörning till både företag och privatpersoner.

Detta gäller för fri utkörning:
– Minsta orderbelopp 500kr inkl. moms
– Leverans ska ske ínom centrala Avesta, Krylbo eller Skogsbo
– Företagskunder betalar via faktura eller med kort
– Privatkunder betalar med kort eller swish
- Beställ gärna här i webbshopen (välj "Fri utkörning" i kassan)

Vår ambition är att alla beställningar som kommer in senast kl. 15:00 kommer att köras ut samma dag.
Vid hög belastning kan det dock komma att ske nästföljande vardag.

Hämta och betala utanför butiken

Vill du komma till butiken och hämta prylar men inte vill komma in så går det utmärkt att lägga din beställning samt betala här i webbutiken. Det går även bra att ringa eller maila din beställning till oss. När du sedan parkerat utanför oss så ringer du bara in till oss och vi kommer ut  med varorna (gäller måndagar-fredagar kl. 9:00-17:00). Betalning kan även ske vid avhämtande och då sker detta med “nyspritad” portabel  kortterminal eller swish för privatkunder.  Företag med godkänd kredit kan som vanligt betala mot faktura

Besöka butiken

Vår fysiska butik på Krongjutaregatan 9 i Avesta har öppet som vanligt, så vill du handla på traditionellt sätt så fungerar det som tidigare, förutom att vi har glasat in kassor och servicedisk så du får delvis stå ut med att träffa oss bakom glas.

Vid entrén finns det numera handsprit som vi gärna vill att du använder innan du går in i butiken.

Vi har nu kompletterat med ett flertal "spritstationer" i butiken.

Har du några funderingar eller synpunkter? Tveka inte att kontakta oss!


Varmt välkommen till din IT-leverantör!